leuk dagje weg met kinderen

Zeskamp XXL

Zeskamp XXL

Zeskamp XXL

De Zeskamp XXL bij Playground X staat garant voor een dag vol sportiviteit, teamgeest en opwinding. Het wordt een enerverende belevenis met uitdagende spellen en veel plezier. Deze geweldige activiteit biedt een variatie aan sportieve spellen en uitdagingen waarin teamwork centraal staat. In teams gaan jullie de strijd aan, en juist deze collectieve inspanning maakt de Zeskamp tot een onvergetelijke ervaring.

De Zeskamp omvat een diversiteit aan spellen, ontworpen om behendigheid en teamwork te testen. Denk aan klassiekers zoals touwtrekken en estafette spellen, waarbij samenwerking essentieel is om te zegevieren. Maar er is meer; een absolute must tijdens de Zeskamp XXL is de uitdagende stormbaan. Een parcours vol hindernissen waar jullie behendigheid, kracht en doorzettingsvermogen op de proef worden gesteld. Verder test je eventuele bungeerun of zelfs een snow simulator.

Een geweldig aspect van de Zeskamp is dat het geschikt is voor alle leeftijden. Of je nu jong of wat ouder bent, deze activiteit biedt een gezonde dosis competitie, teambuilding en vooral veel plezier. Het is een fantastische gelegenheid om samen met vrienden, familie of collega’s een sportieve dag te beleven waarbij lachen en samenwerken centraal staan.

leuk dagje weg met kinderen
Tijdsduur: 2.5 uur
Prijs: Vanaf35.95 p.p.
Volledige prijzen
Exclusief begeleiding:
10-20 personen
€35,95 p.p.
21+ personen
Op aanvraag
Inclusief begeleiding:
10-20 personen
€40,95 p.p.
21+ personen
Op aanvraag
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk

Zeskamp XXL

Tijdens de Zeskamp bij Playground X staat sportiviteit en teamgeest centraal. Het belooft een enerverende dag te worden vol uitdagingen en spelplezier. De Zeskamp is een geweldige activiteit waarbij verschillende sportieve spellen en uitdagingen de revue passeren. In teams gaan jullie de strijd aan, en het is juist deze teaminspanning die het tot een onvergetelijke ervaring maakt.

De Zeskamp omvat een gevarieerd scala aan spellen, ontworpen om zowel behendigheid als teamwork te testen. Denk aan klassiekers zoals touwtrekken en estafette spellen, waarbij samenwerking van essentieel belang is om de overwinning te behalen. Maar dat is nog niet alles; een absolute must tijdens de Zeskamp XXL is de uitdagende stormbaan. Een parcours vol hindernissen en obstakels waar jullie je behendigheid, kracht en doorzettingsvermogen kunnen laten zien.

Het mooie van de Zeskamp is dat het geschikt is voor mensen van alle leeftijden. Of je nu jong bent of wat ouder, deze activiteit zorgt voor een gezonde dosis competitie, teambuilding en vooral veel plezier. Het is een uitgelezen kans om samen met vrienden, familie of collega’s een sportieve dag te beleven waarbij lachen en samenwerken centraal staan.

Bij Playground X kun je deze fantastische activiteit boeken en de Zeskampervaring op maat maken. Je hebt de keuze om het programma inclusief of exclusief begeleiding vanuit Playground X te boeken. Als je kiest voor een activiteit zonder begeleiding, krijg je bij aankomst alle benodigde uitleg en een scoreformulier. Zo kun je op je eigen tempo en op eigen gelegenheid de verschillende spellen spelen en de competitie aangaan met je medeteamgenoten.

Het dagprogramma van de Zeskamp begint om 14:00 uur, maar we heten je al om 13:45 uur welkom bij Playground X. Na een korte introductie en het verdelen van de teams gaan we om 14:00 uur van start met het programma. Rond 15:00 uur is er een welverdiende pauze om even op adem te komen en wat te drinken. Om 15:15 uur hervatten we het programma met hernieuwde energie en enthousiasme. De dag eindigt om 16:30 uur, waarbij we hopen dat jullie terugkijken op een geweldige dag vol sportieve hoogtepunten.

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen over de Zeskamp bij Playground X, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen bij het plannen van een onvergetelijke Zeskampervaring. Tot snel bij Playground X voor een dag vol sport, spel en plezier!

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX