Meeting Liessel

Vergadering – Lunch

Vergadering – Lunch

Wat houdt het in?

Wanneer u een vergadering wilt plannen, bent u bij Playground X in Liessel aan het juiste adres. Wij beschikken over twee sfeervolle zalen die uitermate geschikt zijn als vergaderruimte. Bij ons wordt u standaard voorzien van enkele audiovisuele apparatuur, zodat u alle benodigdheden heeft voor een succesvolle bijeenkomst. En om uw vergadering compleet te maken, bieden wij ook een heerlijke lunch aan. Bij Playground X kunnen vergaderarrangementen alleen geboekt worden in combinatie met een activiteit. Combineer deze twee elementen en beleef een geweldige dag met uw team die jullie niet snel zullen vergeten.

Vergaderarrangement inclusief lunch:

  • Een comfortabele vergaderzaal
  • Beamer, scherm en flipover voor presentaties
  • Blocnote en pen voor notities
  • Onbeperkt koffie, thee en water om de hele dag door energiek te blijven
  • Een smakelijke lunch om de nodige energie op te doen, de lunch bestaat uit Soep met stokbrood en twee rijk gevulde belegde broodjes met jus, koffie, melk en/of thee
  • Een gastheer of gastvrouw die voor uw comfort en behoeften zorgt

Mogelijke tijdsprogramma:

10:45 uur: Ontvangst bij Playground X 11:00 uur: Start van de activiteit 12:30 uur: Einde van de activiteit 12:30 uur: Pauze 13:00 uur: Start van de lunch en vergadering 15:00 uur: Einde van het programma

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u verder te helpen!

Voor het huren van een vergaderzaal bent u bij Playground X in Liessel aan het juiste adres. Wij bieden de ideale omgeving voor uw vergaderingen en staan garant voor een succesvolle bijeenkomst.

Tijdsduur: 4 uur
Prijs: Vanaf37.95 p.p.
Volledige prijzen
Vergadering - Lunch
Vanaf 10 personen
€37,95 p.p
Extra uur
€4,50 p.p
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX