Meeting Liessel

Vergadering – 4 uur

Vergadering – 4 uur

Wat houdt het in?

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie om een vergadering te plannen, hoeft u niet verder te zoeken dan Playground X in Liessel. Wij beschikken over twee sfeervolle zalen die perfect dienen als vergaderzaal. Bij Playground X zorgen we er standaard voor dat u alle benodigde audiovisuele apparatuur tot uw beschikking heeft, zodat u in alle gemakken bent voorzien. En om uw vergadering compleet te maken, bieden we u de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke lunch of smakelijk diner.

Bij Playground X zijn onze vergaderarrangementen alleen te boeken in combinatie met een activiteit. Door deze twee elementen te combineren, kunt u een onvergetelijke dag beleven met uw team. U kunt samen vergaderen en daarna genieten van een leuke activiteit, waardoor de teambinding wordt versterkt en er ruimte is voor ontspanning en plezier.

Voordelen:

  • Een comfortabele vergaderzaal die aan al uw behoeften voldoet
  • Beamer, scherm en flipover om uw presentaties op een professionele manier te kunnen tonen
  • Een blocnote en pen om belangrijke aantekeningen te maken tijdens de vergadering
  • Onbeperkt koffie, thee en water om u en uw collega’s de hele dag door energiek te houden
  • Een smakelijk gebakje om de vergadering goed te beginnen
  • Een gastheer of gastvrouw die ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt

Mogelijke tijdsprogramma:

10:45 uur: Ontvangst bij Playground X 11:00 uur: Start van de activiteit 12:30 uur: Einde van de activiteit 12:30 uur: Pauze 13:00 uur: Start van de lunch en vergadering 15:00 uur: Einde van het programma

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke team staat klaar om u verder te helpen en ervoor te zorgen dat uw vergadering bij Playground X een succes wordt!

Voor het huren van een vergaderruimte bent u bij Playground X in Liessel aan het juiste adres. Wij bieden de ideale omgeving voor uw vergaderingen en staan garant voor een professionele en aangename ervaring.

Tijdsduur: 4 uur
Prijs: Vanaf20.95 p.p.
Volledige prijzen
Vergadering - 4 uur
Vanaf 10 personen
€20,95 p.p.
Extra uur
+€4,50 p.p.
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Arrangement op maat

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX