de_verraders

Nieuw: De Verraders

Nieuw: De Verraders

verraders

Bij Playground X kun je je hoofd koel houden tijdens het spel van ultiem verraad: De Verraders! Tijdens deze activiteit krijgt elke speler een eigen rol toegewezen. Een aantal spelers zullen de rol van Verrader krijgen, terwijl de rest als Getrouwe het spel speelt. Alleen de Verraders weten wie welke rol heeft! Het is aan de Getrouwen om uit te vinden wie de Verraders zijn voordat ze verraden worden!

Uitleg:

Te midden van al het verraad en gekonkel speel je verschillende missies om zoveel mogelijk zilver te verzamelen. Dit is het doel voor alle deelnemers! Wie slaagt erin om gedurende het spel het meeste zilver te verzamelen en gaat er met de overwinning vandoor? Tot het einde toe blijft het spannend: wie is betrouwbaar en wie heeft het hele spel lang verraad gepleegd? Neem nu de uitdaging aan en speel De Verraders bij Playground X, waar je zelf op onderzoek uitgaat!

Deze activiteit combineert de elementen van de populaire tv-programma’s Wie is De Mol? en De Weerwolven van Wakkerdam, waardoor het een geweldig uitje is voor zowel kleine als grote groepen!

Vragen:

Heb je nog vragen over deze activiteit of wil je meer informatie ontvangen? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met Playground X. Ons vriendelijke team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen bij het plannen van een spannende en plezierige dag. Wacht niet langer en reserveer nu om binnenkort De Verraders te spelen bij Playground X!

Mogelijke tijdsprogramma:

  • 14:00 uur: Ontvangst bij Playground X
  • 14:15 uur: Start van het spel De Verraders
  • 15:30 uur: Pauze
  • 16:00 uur: Start van het tweede deel van de activiteit
  • 17:15 uur: Einde van de activiteit

Naast het spelen van dit spannende spel, kun je ook kiezen voor extra opties, zoals een ontvangst met koffie, thee en vlaai, een uitgebreide lunch of een smakelijk diner. Klik hier voor meer informatie over onze bourgondische arrangementen. We staan klaar om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

de_verraders
Tijdsduur: 2,5 uur
Prijs: Vanaf27.50 p.p.
Volledige prijzen
Vanaf 10 personen
€27,50
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX