Levend Tafelvoetbal

Levend Tafelvoetbal

Wat houdt het in?

Levend Tafelvoetbal spelen

Tijdens uw kinderfeest, familiedag, teamuitje of vriendendag opzoek naar een extra aanvulling. Huur nu ons levend tafelvoetbal tijdens uw dag bij PlaygroundX in Liessel voor 1 uurtje, en ga de strijd aan met elkaar. Deze activiteit is voor jong en oud en kan iedereen meedoen

Speelduur

De duur van dit spel bedraagt 1 uur. Na een korte maar duidelijke uitleg kunnen jullie meteen op het speelveld gaan staan! En het mooie is, deze opwindende activiteit kan perfect gecombineerd worden met een van onze andere avontuurlijke spellen of verrukkelijke horeca-arrangementen.

Geschikt voor alle leeftijden

Of je nu jong of jong van geest bent, dit geweldige spel is geschikt voor alle leeftijden. Iedereen kan zich uitleven op deze sportmat.

Perfect voor groepen

Op zoek naar een uniek activiteit? Deze activiteit is ideaal voor groepen vrienden, families of collega’s die een onvergetelijke tijd willen beleven.

Veiligheid staat voorop

Bij PlaygroundX staat veiligheid hoog in het vaandel. We zorgen voor een veilige speelomgeving zodat jij je volledig kunt focussen op plezier. Mocht je vragen over deze activiteit of een van onze andere activiteiten, Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen.

Tijdsduur: 1
Prijs: 5 per persoon
Boek activiteit
Informatie opvragen
Ook bij u op locatie
Voor alle leeftijden

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX