Kruisboogschieten Liessel

Kruisboogschieten

Kruisboogschieten

Wat houdt het in?

Stel je eens voor: een prachtige dag in de buitenlucht, omringd door groene natuur. Je voelt de spanning stijgen terwijl je naar het doelwit kijkt, een kruisboog stevig in je handen. Het is tijd voor kruisboogschieten bij Playground X, een activiteit die perfect is voor vrijgezellendagen, bedrijfsuitjes en familiedagen.

Bij het kruisboogschieten krijg je de kans om met een echte kruisboog te schieten. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs leer je de juiste technieken en krijg je handige tips om je mikvaardigheden te verbeteren. Ontdek wie de beste precisie en focus heeft en laat je verbazen door de resultaten.

Bij Playground X draait alles om precisie, rust en uitdaging. Of je nu een ervaren schutter bent of nog nooit een kruisboog hebt vastgehouden, ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden tijdens deze spannende activiteit.

Terwijl je je concentreert op je doel, vraag je je af: wie van jullie gezelschap is de beste schutter? Je wordt aangemoedigd door het rustgevende geluid van de natuur om je heen en je voelt een gezonde competitie ontstaan. Ontdek wie van jullie het beste kan mikken en wie de meeste precisie heeft in het schieten met een kruisboog.

Kruisboogschieten Liessel
Tijdsduur: 1 uur
Prijs: Vanaf16.95 p.p.
Volledige prijzen
Inclusief begeleiding:
10-20 personen
€16,95 p.p.
21+ personen
Op aanvraag
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk

Minimale leeftijd kruisboogschieten

Misschien vraag je je af: “Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan het kruisboogschieten?” Bij Playground X hanteren we een minimum leeftijdsgrens van 18 jaar. Veiligheid staat voorop dus je zal goed begeleid worden. Op deze manier kun je optimaal genieten van een spannende en leuke activiteit! 

Kruisboogschieten bij Playground X

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze ervaren instructeurs zorgen voor deskundige begeleiding en voorzien je van de nodige beschermende uitrusting. Alle veiligheidsregels worden strikt gevolgd, zodat je met een gerust hart kunt genieten van het schieten.

Bij Playground X zorgen wij voor alle benodigde materialen, inclusief de kruisbogen en pijlen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het meebrengen van je eigen uitrusting. We willen dat je je volledig kunt richten op het verbeteren van je schietvaardigheden en het genieten van het avontuur.

Locatie kruisboogschieten in Liessel

Het kruisboogschieten vindt plaats op onze prachtige locatie, omringd door de natuur. Geniet van de omgeving terwijl je je schietvaardigheden aanscherpt. Onze locatie is gevestigd in een rustige en ontspannen omgeving, perfect voor een dag vol plezier en avontuur.

De activiteit begint om 14.00 uur bij Playground X, waar je hartelijk wordt ontvangen. Om 14.15 uur start het kruisboogschieten en heb je ruim de tijd om je schietvaardigheden te tonen. Om 15.15 uur eindigt de activiteit, maar de herinneringen aan deze unieke ervaring zullen nog lang bijblijven.

Combineer kruisboogschieten met handboogschieten!

Bij Playground X bieden we je ook de mogelijkheid om kruisboogschieten te combineren met handboogschieten. Stel je voor dat je zowel met de krachtige kruisboog als met de elegante handboog kunt schieten, en je schietvaardigheden kunt testen op verschillende niveaus. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en creëer een onvergetelijke boogschiet ervaring die perfect bij jullie past.

Boek nu jouw kruisboogschietervaring!

Waar wacht je nog op? Reserveer nu jouw plek voor het kruisboogschieten bij Playground X en beleef een onvergetelijke dag vol schietplezier. Reserveer direct of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ontdek jouw innerlijke scherpschutter en geniet van de precisie, rust en uitdaging die het kruisboogschieten te bieden heeft!

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX