Familiedag vieren

Familiedag – BBQ

Familiedag – BBQ

Wat houdt het in?

Samen genieten

Gezellig bijpraten met alle neefjes, nichtjes, ooms en tantes, daar draait het om tijdens de jaarlijkse familiedag. Door de gunstige ligging aan de A67, zullen alle genodigde Playground X eenvoudig kunnen bereiken. Bij Playground X vindt u tal van mogelijkheden om invulling te geven aan deze jaarlijkse familiebijeenkomst, de kinderen kunnen zich uitleven op de speeltoestellen en springkussens terwijl de oudere genieten van een activiteit en van een hapje en een drankje.

Hapje en drankje

Met het arrangement Familiedag – BBQ kies je voor een luxe pakket met voor ieder wat wils. Jullie worden ontvangen met een stuk vlaai of een plakje cake en een warme drank, vervolgens geniet iedereen van een tussendoortje, diverse drankjes en jullie gaan zelf bakken en braden met een het heerlijke Barbecue menu.  Daarnaast is dit arrangement nog uit te breiden met toffe activiteiten voor jong en oud, denk hierbij aan de Crazy Bingo, The Family Games of Marble Mania.

Vers van lokale slager

Het Barbecue arrangement bestaat voor de kinderen uit de vleessoorten: spiesje met frikadelletjes en balletjes , mini hamburger, kipsaté stokje en BBQ Worst. De volwassenen genieten van 4 stuks vlees per persoon, verdeeld over BBQ Worst, Hamburger, Kipsaté, Gemarineerde Speklap en Souvlaki. Daarnaast serveren wij Koude Schotel, 3 verschillende salades, 3 verschillende sausjes, kruidenboter en stokbrood. De gehele BBQ wordt verzorgd door een lokale slager, zodat u kunt genieten van de beste kwaliteit producten.

Familiedag op maat

Heeft iemand in het gezelschap een allergie of een speciaal dieet? Geef het even door, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Standaard zijn jullie zelf de BBQ Chefs, op aanvraag kunnen wij dit ook voor jullie verzorgen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

Mogelijke tijdsindeling:

  • 14.00 Ontvangst met koffie, thee en gebak met aansluitend mogelijkheid tot vrij spelen en spelen activiteit
  • 16.30 Start BBQ
  • 18.00-18.30 Einde familiedag

Bovenstaand programma is een voorbeeld, op aanvraag kunnen wij de tijden wijzigen naar u voorkeuren.

Bij Playground X boekt u al een familiedag vanaf 10 personen, dus ook voor kleinschalige familiedagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Familiedag vieren
Tijdsduur: 4 uur
Prijs: Vanaf19.95 p.p.
Volledige prijzen
Cake, onbeperkt ranja, zakje chips, BBQ Kinderpakket
0 t/m 3 jaar
GRATIS
Cake, onbeperkt ranja, zakje chips, BBQ Kinderpakket
4 t/m 12 jaar
€19,95 p.p.
Vlaai, 3 consumptiebonnen, nootjes, BBQ (4 stuks vlees p.p.)
Vanaf 13 jaar
€36,95 p.p.
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX