Familiedag vieren

Familiedag – Basis

Familiedag – Basis

Wat houdt het in?

Familiedag – basis

Samen genieten van quality time met neven, nichten, tantes en ooms: dat is waar het om draait tijdens de jaarlijkse familiedag. En bij Playground X maken we het graag mogelijk. Dankzij onze gunstige ligging aan de A67 zijn alle genodigden eenvoudig te bereiken. Bij Playground X bieden we talloze mogelijkheden om invulling te geven aan deze bijzondere familiebijeenkomst. Terwijl de kinderen zich uitleven op de speeltoestellen en springkussens, kunnen de volwassenen genieten van leuke activiteiten en heerlijk eten en drinken. Kortom, een geweldige dag voor jong en oud!

Hapje en drankje:

Met het arrangement Familiedag – Basis kiezen jullie voor een pakket met voor ieder wat wils. Bij aankomst worden jullie verwelkomd met een smakelijk stuk vlaai van de lokale bakker of een plakje cake, vergezeld van warme dranken. Vervolgens kunnen jullie genieten van een lekker tussendoortje en diverse drankjes. Als afsluiting staat er een heerlijk friet- en snackbuffet voor jullie klaar. Speciaal voor familiedagen bieden wij activiteiten aan die geschikt zijn voor zowel jong als oud, zoals de Family Games, de Crazy Bingo of Marble Mania.

Onbeperkt smullen:

Tijdens het snackbuffet kunnen jullie onbeperkt genieten van frietjes en snacks. We serveren een assortiment van friet, frikandel, kroket, kipnuggets, kaassoufflé, bami en viandel. Daarbij bieden we diverse sauzen, zoals mayonaise, curry, ketchup, mosterd, uitjes, komkommer en tomaatjes. Mochten er speciale dieetwensen of allergieën zijn, laat het ons dan tijdig weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Speeltuin:

Voor de kinderen hebben we ook vermaak. We hebben een speeltuin waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven. In deze speeltuin hebben wij onder andere: een schommel, een klimrek, een glijbaan en talloze andere dingen. Deze

Vragen:

Bij Playground X kun je al een familiedag boeken vanaf 10 personen. Dus ook voor kleinschalige familiebijeenkomsten ben je bij ons aan het juiste adres. We staan klaar om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je verder te helpen!

 

Mogelijke tijdsprogramma:

14:00 uur: Ontvangst met koffie, thee en gebak, gevolgd door mogelijkheid tot vrij spelen en deelname aan activiteiten 16:30 uur: Start van het frietbuffet 17:30 uur: Einde van het frietbuffet 18:00-18:30 uur: Einde van de familiedag

Bovenstaand programma is slechts een voorbeeld. Op verzoek kunnen we de tijden aanpassen naar jullie voorkeuren. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Familiedag vieren
Tijdsduur: 4 uur
Prijs: Vanaf11.95 p.p.
Volledige prijzen
Cake, onbeperkt ranja, zakje chips, friet buffet
0 t/m 3 jaar
GRATIS
Cake, onbeperkt ranja, zakje chips, friet buffet
4 t/m 12 jaar
€11,95 p.p.
Vlaai, 3 consumptiebonnen, nootjes, friet buffet
Vanaf 13 jaar
€29,95 p.p.
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk
Arrangement op maat

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX