personeelsfeest activiteiten

Bedrijfsborrel

Bedrijfsborrel

Wat houdt het in?

Bij Playground X in Liessel ben je aan het juiste adres voor het organiseren van een gezellige bedrijfsborrel. Of het nu gaat om een winterse kerstborrel, een feestelijke nieuwjaarsreceptie of het inluiden van de bouwvak, bij ons is alles mogelijk. Tijdens jullie bedrijfsborrel bieden we niet alleen een sfeervolle locatie, maar ook een scala aan activiteiten, spelshows en quizzen om het evenement extra speciaal te maken. Combineer dit met heerlijke hapjes en drankjes en je hebt gegarandeerd een geslaagd bedrijfsuitje dat nog lang in de herinnering zal blijven hangen!

Voordelen:

Bij Playground X profiteer je van de volgende voordelen:

  1. Ruim aanbod aan toffe en ludieke groepsactiviteiten: Of je nu op zoek bent naar teambuildingactiviteiten, competitieve spelshows of leuke quizzen, wij hebben een breed scala aan activiteiten om uit te kiezen. Er is voor elk wat wils, zodat iedereen zich kan vermaken tijdens de bedrijfsborrel.
  2. Gelegen aan de A67, dus eenvoudig bereikbaar: Onze locatie is gunstig gelegen nabij Afslag 37 van de A67, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor zowel lokale als regionale bedrijven. Dit maakt het plannen van een bedrijfsborrel bij Playground X erg handig voor alle collega’s.
  3. Gratis parkeergelegenheid: We beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek. Dit maakt het voor jou en je collega’s extra gemakkelijk om naar de bedrijfsborrel te komen.
  4. Volledig verzorgd: Naast de activiteiten zorgen wij ook voor een heerlijke catering, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Geniet van smakelijke hapjes en verfrissende drankjes terwijl je samen met je collega’s de bedrijfsborrel viert.

Extra informatie:

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijfsborrel te bespreken of als je nog vragen hebt. Ons team staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsborrel een groot succes wordt.

Playground X is jouw partner voor het organiseren van bedrijfsborrels in de omgeving van Deurne, Eindhoven, Liessel, Venray en Venlo. Dus waar je bedrijf ook gevestigd is, wij zijn er om jou te ondersteunen bij het plannen en organiseren van een geweldige bedrijfsborrel.

personeelsfeest activiteiten
Prijs: Vanaf p.p.
Volledige prijzen
Bedrijfsborrel
Prijs op aanvraag
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Arrangement op maat

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX