29 november 2023

Bij Playground X ben je aan het juiste adres voor het organiseren van een geweldig kinderfeestje! Ons activiteitenterrein in Liessel biedt een scala aan stoere en sportieve opties om de verjaardag van je kind onvergetelijk te maken. Ontdek je hoe je met Playground X het perfecte kinderfeestje kunt organiseren.

Stoere kinderfeestje activiteiten

Bij Playground X draait alles om plezier en avontuur. We bieden diverse activiteiten aan waaruit je kunt kiezen om het kinderfeestje helemaal naar wens te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan:

Voor de echte voetballiefhebbers hebben we ook nog iets bijzonders:

  • Bubble voetbal kinderfeestje: Speel samen met je vriendjes en vriendinnetjes de leukste voetbalspellen, maar dan met een hilarische twist. In opblaasbare ballen kunnen jullie botsen en rollen terwijl je doelpunten scoort.
Playground X  spel bubbel voetbal

Extra verwennerij

Bij Playground X draait het bij het organiseren van een kinderfeestje niet alleen om de activiteiten, we willen er zeker van zijn dat het feestje compleet en onvergetelijk is. Daarom zorgen wij voor:

  • Een leuk cadeautje voor de jarige om de dag speciaal te maken.
  • Onbeperkt ranja, zodat de kinderen altijd wat te drinken hebben.
  • Een zakje chips voor alle kinderen om van te smullen.

En om het kinderfeestje nog specialer te maken en de organisatie makkelijker, kun je het pakket uitbreiden met:

  • Een raket ijsje voor de zoetekauwen.
  • Een frietmenu om de buikjes te vullen na alle avonturen.

Praktische informatie

Het vieren van je verjaardagsfeestje bij Playground X is mogelijk op woensdagen en zaterdagen. Maar dat is niet alles! Onze arrangementen zijn ook zeer geschikt voor schoolreisjes. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kinderfeestje Speelweide

Voor iedereen toegankelijk

Playground X  in Liessel is goed te bereiken, met name voor kinderen uit Asten, Bakel, Deurne, Helden, Helenaveen, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venray, Venlo en Vlierden. We staan klaar om van elk kinderfeestje een geweldige ervaring te maken, ongeacht waar je vandaan komt.

Kinderfeestje organiseren bij Playground X

Bij Playground X draait alles om het organiseren van kinderfeestjes vol avontuur, plezier en verrassingen. Met onze stoere activiteiten en extra verwennerij weet je zeker dat het een dag wordt die de kinderen nog lang zullen herinneren. Neem contact met ons op en laat ons je helpen bij het plannen van het perfecte kinderfeestje voor jouw jarige job!