Voor het organiseren van een tof kinderfeestje ben je bij Playground X aan het juiste adres. Op ons activiteitenterrein in Liessel, bieden wij tal van stoere en sportieve kinderfeestjes aan. Hierbij kun je onder andere denken aan Whack a Mole, Olympische Spelen, Rodelbaan en Archery Tag.

Voor de echte voetballers hebben we Bubble Footbal. Speel samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes de tofste voetbal spellen.

Natuurlijk zorgen wij voor een leuk cadeautje voor de jarige, onbeperkt ranja en een zakje chips voor alle kinderen. Dit pakket is uit te breiden met een raket ijsje en een frietmenu.

Het vieren van je verjaardagsfeestje bij Playground X is mogelijk op woensdagen en zaterdagen. Daarnaast zijn deze arrangementen ook zeer geschikt voor schoolreisjes, neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Playground X organiseert ook kinderfeestjes voor jongens en meisjes uit Asten, Bakel, Deurne, Helden, Helenaveen, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venray, Venlo en Vlierden.

Marble Mania
Voetgolf
Olympische spelen
Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid