Playground

Wie Is De Saboteur

Wie Is De Saboteur

Wat houdt het in?

In het spel Wie is de Saboteur draait alles om achterdocht en het ontdekken van de mysterieuze saboteur in jullie midden. Je kunt niemand meer volledig vertrouwen, want zelfs je beste vriend kan de stoorzender zijn. De deelnemers worden verdeeld in teams, waarbij elk team een aangewezen stoorzender heeft. Het doel van de stoorzender is om stiekem de spellen te saboteren, zonder dat iemand doorheeft wie de boosdoener is.

Uitleg spel:

Het spel is een uitdagend kat-en-muisspel, waarbij het ene team de stoorzender probeert te ontmaskeren en het andere team juist de aandacht van zichzelf af probeert te leiden. De stoorzender zal allerlei trucs en strategie├źn toepassen om de spellen te laten mislukken, terwijl hij of zij onschuldig lijkt. Het is aan de teams om scherp te blijven, op te letten en verdachte gedragingen te identificeren.

Wie is de Saboteur is geschikt voor verschillende leeftijden en groepen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familie-uitje of een vriendenuitje, het spel zorgt voor spanning, interactie en veel plezier. Ervaren spelbegeleiders zullen het spel begeleiden en zorgen voor een soepele en spannende ervaring voor alle deelnemers.

Na afloop van het spel wordt het winnende team beloond met een smakelijke beloning. Dit kan bijvoorbeeld een hapje, lunch of diner zijn, afhankelijk van de gekozen arrangementen. Het spel kan zowel binnen als buiten gespeeld worden, afhankelijk van de voorkeuren en mogelijkheden van de groep.

Uitje:

Wie is de Saboteur is een perfecte toevoeging aan een gezellig uitje. Het brengt een extra element van intrige en uitdaging met zich mee, waardoor de deelnemers nog lang napraten over hun ervaring. Het spel vereist een minimum van 8 personen, maar kan ook gespeeld worden met grotere groepen.

Dus, als je op zoek bent naar een spannend en interactief spel waarbij niets is wat het lijkt, is Wie is de Saboteur een absolute aanrader. Ga de uitdaging aan, vertrouw niemand en ontmasker de mysterieuze saboteur in jullie midden. Reserveer nu en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur vol intrige en plezier!

Playground
Tijdsduur: 2,5
Prijs: Vanaf27.50
Volledige prijzen
Vanaf 10 personen
27,50 per persoon
Boek activiteit
Informatie opvragen

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid