playground

Spoedcursus Boer(in) Worden & Lunch & 3 Consumptiemunten

Spoedcursus Boer(in) Worden & Lunch & 3 Consumptiemunten

Wat houdt het in?

Het Boerenfestijn is een fantastisch dagvullend programma vol spel en plezier voor jong en oud. Het is een unieke kans om zelf het echte boerenleven te ervaren en deel te nemen aan verschillende boerenspellen. Tijdens deze bijzondere belevenis kun je in de schoenen van een boer of boerin stappen en samen met je team lachen, giechelen en plezier maken.

Uitleg spel:

Alle spellen zijn geïnspireerd op het boerenleven en de dagelijkse taken die op een boerderij worden uitgevoerd. Je kunt bijvoorbeeld het gevoel van het melken van koeien ervaren, eieren rapen, dieren verzorgen en verschillende boerderijvaardigheden testen. Of het nu gaat om het melken van koeien, het vangen van eieren, het meppen van muizen, het vangen van melkflessen, het omgaan met de boerin, het trotseren van stress, het stapelen van stro, het beklimmen van hooibergen of het lopen op klompen – plezier staat altijd voorop tijdens het Boerenfestijn!

Hapje en drankje:

Maak je dag compleet met een heerlijke lunch die geserveerd wordt op een rijkelijk gevulde plank, helemaal in boerderijstijl. Geniet van de smakelijke gerechten terwijl je nageniet van de avonturen die je hebt beleefd tijdens de spellen.

Het Boerenfestijn is geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar en het minimumaantal deelnemers is 10 personen. Als er allergieën of speciale dieetwensen zijn, horen de organisatoren dit graag zodat ze hier rekening mee kunnen houden en een passende ervaring kunnen bieden.

Voor de consumpties tijdens het Boerenfestijn worden consumptiemunten gebruikt. Deze munten zijn inwisselbaar voor koffie, thee, bier, radler en frisdrank. Een glas wijn is verkrijgbaar voor 1,5 munt en speciaalbieren kunnen worden gekocht voor 2 munten.

Uitje:

Het Boerenfestijn biedt een unieke en vermakelijke ervaring voor groepen die op zoek zijn naar een dag vol plezier, avontuur en gezelligheid. Of het nu gaat om een familie-uitje, een bedrijfsuitje of een vriendengroep, iedereen kan genieten van de charme en de activiteiten die het boerenleven te bieden heeft.

Dus trek je klompen aan, zet je boerenpet op en maak je klaar voor een onvergetelijk Boerenfestijn! Reserveer nu en beleef een dag vol spel, plezier en smakelijke gerechten in boerderijstijl.

playground
Tijdsduur: 4,5
Prijs: Vanaf47.50
Volledige prijzen
Vanaf 10 personen
47,50 per persoon
Boek activiteit
Informatie opvragen

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid